Jeg hedder Malene Lydom Jørgensen og er en ung kvinde på 42 år. Jeg bor i et hyggeligt hus på landet, det er også her jeg har min lille klinik, hvor jeg behandler Mandag, onsdag og fredag. Tirsdag og torsdag er jeg at finde i Byens Fitness i Næstved.

Jeg er mor til min dejlige søn Elias og gift med Anders, som er selvstændig el installatør og har firmaet Lillestrøm EL.

Jeg blev i 2000 uddannet butiksassistent, men følte hurtigt, at dette ikke var den rette hylde for mig. Jeg gik derfor i 2003 igang med, at uddanne mig til socialpædagog. Jeg blev i 2006 færdig på socialpædagogiske uddannelsen på Hindholm seminarium og har arbejdet som socialpædagog lige siden. I min tid som socialpædagog har jeg haft fornøjelsen, af at arbejde inden for mange forskellige områder. Jeg har både arbejdet i almendelig dagtilbud (vuggestue og børnehave) og med autister i deres eget bolig og i deres dagtilbud. Jeg har også arbejdet med unge mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Under min tid som socialpædagog, har jeg taget fire moduler på diplomuddannelsen i socialpædagogik.

Jeg har længe haft en drøm om, at blive Kranio Sakral terapeut og fik endelig muligheden for at starte på uddannelsen i april 2014. Jeg blev færdig som kranio sakral terapeut D. 19 Juni 2015. Jeg har taget ekstra kurser i KST baby 0-2 år, KST barn 3-12 år og i KST Hjernerystelse (2018).
Jeg er registreret alternativ behandler (KST RAB).

Rejsen gennem denne uddannelse har været super spændende, selvudviklene og åbner op for så mange nye muligheder. Muligheder for at hjælpe mennesker, der af den ene eller den anden grund har brug for hjælp til, at få det bedre både mentalt og-eller fysisk.

I min tid som socialpædagog har jeg lært rigtig meget om mennesker. Jeg har derigennem fået en rigtig god indsigt i det enkelte menneske og har lært at se hele mennesket. Dette ser jeg som en stor kvalitet og er taknemmelig for, at have haft muligheden for, at lære dette. Jeg vil tage denne viden og indsigt med mig vidre som kranio sakral terapeut.

Jeg har altid elsket, at arbejde med mennesker, både i min tid som socialpædagog og nu som kranio sakral terapeut.

Jeg elsker hver eneste dag på min lille klinik og sætter en stor ære i, at arbejde i et trygt, respektfuldt og anerkendende rum.

Glæder mig til at se dig.

Jeg har i dag haft besøg af Carsten fra tv Sydsjælland. Carsten kontaktede mig i sidste uge for, at høre om han måtte komme og lave en udsendelse omkring min klinik, det at være alternativ behandler og have klinik på landet. I dag har Carsten og jeg så lavet denne optagelse og i kan se optagelsen på linket her under.

Slået op af Klinik Malene Lydom Kranio-Sakral terapi i Torsdag den 14. januar 2016

Kontakt

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

8 + 3 =

Klinik Malene Lydom

Åsidevej 11, Snesere, 4733 Tappernøje (Mandag, onsdag og fredag)
Byens Fitness: Jørgen Jensens vej 8, 4700 Næstved (tirsdag og torsdag)

Klinik Malene Lydom

Byens Fitness

Beautylunden