Jeg hedder Malene Lydom Jørgensen og er en kvinde på 45 år. Jeg bor i et hyggeligt hus på landet, det er også her jeg har min lille klinik, hvor jeg behandler Mandag, onsdag og fredag. Tirsdag og torsdag er jeg at finde i min klinik i Sea Club Fitness i Næstved.

Jeg er mor til min dejlige søn Elias på 14 år og gift med Anders, som er selvstændig el installatør og har firmaet Lillestrøm EL.

Jeg blev i 2000 uddannet butiksassistent, men følte ikke det var den rette hylde for mig. Jeg gik derfor i 2003 i gang med, at uddanne mig til socialpædagog. Jeg blev i 2006 færdig på socialpædagogiske uddannelsen på Hindholm seminarium og har arbejdet som socialpædagog lige indtil jeg startede min klinik i 2016. I min tid som socialpædagog har jeg haft fornøjelsen, af at arbejde inden for mange forskellige områder. Jeg har både arbejdet i almindelig dagtilbud (vuggestue og børnehave) og med autister i deres eget bolig og i deres dagtilbud. Jeg har også arbejdet med unge mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Under min tid som socialpædagog, har jeg taget fire moduler på diplomuddannelsen i socialpædagogik.

Jeg har længe haft en drøm om, at blive Kranio-Sakral terapeut og fik endelig muligheden for at starte på uddannelsen i april 2014. Jeg blev færdig som kranio-sakral terapeut D. 19 Juni 2015. Jeg har b.la  taget ekstra kurser i KST baby 0-2 år(to gange hos to forskellige undervisere), KST barn 3-12 år(to gange hos to forskellige undervisere), KST børn med særlige behov, KST piskesmæld, KST hjernerystelse, viden om bækkenet, viden psoas musklen m.m.
Jeg er registreret alternativ behandler (KST RAB).

Rejsen gennem denne uddannelse har været super spændende, selvudviklende og åbner op for så mange nye muligheder. Muligheder for at hjælpe mennesker, der af den ene eller den anden grund har brug for hjælp til, at få det bedre både mentalt og-eller fysisk.

I min tid som socialpædagog har jeg lært rigtig meget om mennesker. Jeg har derigennem fået en rigtig god indsigt i det enkelte menneske og har lært at se hele mennesket. Dette ser jeg som en stor kvalitet og er taknemmelig for, at have haft muligheden for, at lære dette. Jeg vil tage denne viden og indsigt med mig videre som kranio-sakral terapeut.

Jeg har altid elsket, at arbejde med mennesker, både i min tid som socialpædagog og nu som kranio-sakral terapeut.

Jeg elsker hver eneste dag i min lille klinik og sætter en stor ære i, at arbejde i et trygt, respektfuldt og anerkendende rum.

Glæder mig til at se dig.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

1 + 9 =

Klinik Malene Lydom

Åsidevej 11, Snesere, 4733 Tappernøje (Mandag, onsdag og fredag)
Sea Club Fitness: Vestre Kaj 6, 4700 Næstved (tirsdag og torsdag)

Klinik Malene Lydom

Byens Fitness

Beautylunden