Hvordan foregår en behandling?

Babyer og børn

Babyer og børn ligger ikke altid stille under en behandling og det er helt okay, behandlingen foregår altid på deres præmisser.
Det kan variere meget hvor lang tid babyer og børn ønsker behandling og somme tider ønsker baby at ville op til mor eller far og få et kram og det respekterer jeg. 
Babyer og børn er meget sansende og registrerer voksnes nervesystem og tilstand. Jeg gør derfor meget ud af, at møde dit barn hvor det er og venter på, at dit barn falder til ro inden behandlingen starter.
Under behandlingen vil du opleve, at jeg er meget opmærksom på dit barn. Jeg taler og roser dit barn meget og dit barn er i centrum. Hvis dit barn pludselig har brug for mere kontakt med dig, involvere jeg dig i behandlingen og lader dig have kontakten til dit barn gennem leg og berøring, mens jeg behandler videre.
Børn er ofte tæt forbundet til deres forældre og det er derfor vigtigt, at du er nærværende under behandlingen og giver barnet den kontakt det har brug for, så dit barn føler sig tryk. Du er dit barns vigtigste person.

Voksne

Under mine behandlinger, ligger du behageligt på min massagebriks med tøjet og tæppe på.
Du kan både blive bedt om at ligge på maven, men oftest foregår det meste af behandlingen ved at du ligger på ryggen.
Jeg berører dig kun med lette tryk. Jeg arbejde på hele kroppen, men mest fra korsben og op til dit kranie.
Du vil under min behandling opleve en dyb afslappende tilstand, nærmest meditativ tilstand. Mange slapper så meget af, at de falder i søvn.

Det er vigtigt for mig, at du er tryg og har det godt under hele behandlingen. Det er derfor vigtigt du siger til mig, hvis der er noget der er ubehageligt eller nogle steder du finder ubehageligt at jeg holder. 

*Når du skal til behandlingen skal du selv medbringe et håndklæde til at ligge på.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

11 + 3 =

Klinik Malene Lydom

Åsidevej 11, Snesere, 4733 Tappernøje (Mandag, onsdag og fredag)
Sea Club Fitness: Vestre Kaj 6, 4700 Næstved (tirsdag og torsdag)

Klinik Malene Lydom

Byens Fitness

Beautylunden