Hvordan foregår en behandling?

Babyer og børn

Babyer og børn ligger ikke altid stille under en behandling og behandlingen foregår altid på deres præmisser .
Babyer ligger ofte kortvarig på briksen og vil ofte, efter et stykke tid, op til mor eller far igen og det respekterer jeg.
Babyer og børn er meget sansende og registrerer voksnes nervesystem og tilstand og alt andet omkring dem. Jeg gør derfor meget ud af, at møde dit barn hvor det er og venter på, at dit barn falder til ro inden behandlingen starter.
Under behandlingen vil du opleve, at jeg er meget opmærksom på dit barn og taler og roser dit barn. Det er dit barn der er i centrum. Hvis dit barn pludselig har brug for mere kontakt med dig, involvere jeg dig i behandlingen og lader dig have kontakten til dit barn gennem leg og berøring, mens jeg behandler videre.
Børn er ofte tæt forbundet til deres forældre og det er derfor vigtigt, at du er nærværende under behandlingn og giver barnet den kontakt det har brug for, så dit barn føler sig tryk. Du er dit barns vigtigste person.

Voksne

Under mine behandlinger, ligger du behageligt på min massagebriks med tøjet og tæppe på.
Du kan både blive bedt om at ligge på maven og også på ryggen.
Jeg berører dig kun med lette tryk. Jeg arbejde på hele kroppen, men mest fra korsben og op til dit kranie.
Du vil under min behandling opleve en dyb afslsppende tilstand, nærmest meditativ tilstand. Mange slapper så meget af, at de falder i søven

*Du skal til behandlingen selv medbringe et håndklæde til at ligge på.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

8 + 7 =

Klinik Malene Lydom

Åsidevej 11, Snesere, 4733 Tappernøje (Mandag, onsdag og fredag)
Byens Fitness: Jørgen Jensens vej 8, 4700 Næstved (tirsdag og torsdag)

Klinik Malene Lydom

Byens Fitness

Beautylunden