Jeg havde fra starten ingen erfaring med kraniosakral terapi, men valgte alligevel at prøve en tid hos Malene. Jeg er overrasket over, hvor stor forskel blot en enkelt behandling kan gøre. Jeg har i længere tid lidt en del af stresssymptomer som vejrtrækningsproblemer, massivt tankemylder og generel rastløshed. Malenes behandlinger hjælper mig med, at slappe af og komme i kontakt med mig selv igen. Jeg falder ofte i søvn under behandlingen, men effekten er den samme. Det kan kun anbefales, at prøve en behandling hos Malene Lydom.

Rikke Mortensen

Hej Malene. Først og fremmest tak for en meget særlig oplevelse med min dreng i går!! Det rørte mig dybt. Jeg ved ikke hvad der er hvad.. Men ved, at Gustav var meget stille da vi kom hjem i går. Han sad på sit værelse og spillede PS. Det gør han fra tid til anden.. Men dét der skilte sig ud i går var, at han sad stille og spillede.. (normalvis sidder han konstant og tramper i gulvet og råber højt mens han spiller). Selv Helene lagde mærke til det og sagde 2 gange “Lyt mor.. han råber slet ikke”..

Hej Malene
Tusind tak for en rigtig fin og tryg behandling.
Normalt er jeg ikke så snakkede men følte stor tryghed i din lille hule.
Jeg føler mig dejlig træt og rolig og mit bid er allerede lidt bedre.

Gitte

Har været hos Malene med både min søn og mig selv. Min søn har haft stor gavn af hendes behandling og hun er så god til at få ham til at slappe af og regulerer behandlingen efter hvad han magter.
Jeg selv kom med et dårligt knæ efter et fald på ski og knæet var helt spændt, hævet og rigtigt ømt. Dagen efter var der større mobilitet i knæet, end der havde været siden faldet, trods medicin.
Hun får mine varmeste anbefalinger!

Fantastisk sted at komme.. Ikke mindst for den professionelle behandling der bliver givet.. Men også for den enormt imødekommenhed, som Malene giver.. Der er stort smil på hele tiden.. Men også stor rummelighed og forståelse.. Kæmpe professionalisme.. og jeg går altid derfra med et smil på læben og ro i sindet.. Helt sikkert et besøg værd.. : -)

Mai Petersen

Jeg har været forbi Malene først gang i dag, det er min første behandling af denne type, så jeg var rigtig spændt på det. Jeg kom med en skulder der havde siddet fast siden i lørdag, men det har været op og ned, men til morgen kunne jeg ikke være nogle steder pga smerter. Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk da vi begyndte, men da hun fandt flere punkter der gjorde ondt ved bare et let tryg, så var jeg imponeret. Ender dog også med at falde hen under hendes behandling, det var ren nydelse. Efter behandlingen kunne jeg rejse mig fra briksen uden smerter i skulderen samt tage min jakke ned fra knagen med den dårlige arm uden at skulle hjælpe med den anden arm. Så mange tak til Malene for den gode behandling og jeg ser frem til de næste, så vi kan få styr på alle de andre problemstillinger.

Hej Malene. Tak for en blid og dejlig "bomuldsagtig" massage. Det er utroligt så dybdegående det virker, når man næsten ikke kan mærke dine tryk med hænderne. Man kommer jo også helt "ned i gear" hos dig. Jeg kan tydeligt mærke at spændingerne i min nakke er løsnet og resten af kroppen er dejlig afslappet. Vi ses til flere behandlinger. Kærlig hilsen Helle

Helle

Kontakt

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

14 + 1 =

Klinik Malene Lydom

Åsidevej 11, Snesere, 4733 Tappernøje (Mandag, onsdag og fredag)
Sea Club Fitness: Vestre Kaj 6, 4700 Næstved (tirsdag og torsdag)

Klinik Malene Lydom

Byens Fitness

Beautylunden